Vi vänder oss till professionella kunder, främst inom den offentliga sektorn, som delar vår syn på kvalitet och kompetens

TRÄGOLV

Detta är en tidlös och vacker golvbeläggning som erbjuder en unik kombination av skönhet, hållbarhet och mångsidighet. Det naturliga variationen i träets färg, ådring och textur ger varje golv en unik karaktär och charm.

Med rätt vård och underhåll kan trägolv vara ett fantastiskt val för nästan alla hem eller kommersiella utrymmen.

 Vi utför slipning och behandling av befintligt golv vilket gör det möjligt att förnya dess utseende och förlänga dess livslängd.

TEXTILGOLV

Textilgolv erbjuder en bekväm, mångsidig och estetiskt tilltalande golvbeläggning för både hem- och kommersiella utrymmen. Med sina många fördelar är det ett populärt val för många människor som letar efter en mjuk och bekväm golvbeläggning.

En av de främsta fördelarna med textilgolv är dess komfort och med textilplattor kan ni med enkelhet skapa er egen design.

Vi jobbar med både textilplattor och mattor och älskar att se hur det kan förvandla ett helt rum.

 

VINYLGOLV

Vinylgolv är ett populärt val på grund av dess hållbarhet, mångsidighet och enkelhet att underhålla. Dessutom erbjuder det en bred variation av stilar och mönster som kan passa de flesta inredningsstilar och behov.

Ett vårrum med vinylgolv uppfyller även branschens högsta krav på vattentäthet. 

FLYTAVJÄMNING

Flytavjämning  är en viktig del av förberedelsen inför installation av olika typer av golvbeläggningar. Genom att skapa en jämn och stabil yta förbättrar det inte bara utseendet på golvet, utan också dess hållbarhet och prestanda på lång sikt.

LINOLEUM

Linoleumgolv finns i en mängd olika färger, mönster och stilar, vilket ger många alternativ för att passa olika inredningsstilar och preferenser.

Det är känt för sin långa livslängd och hållbarhet. Det är motståndskraftigt mot repor, fläckar och slitage.

 

GVK

Vi är ett auktoriserat golvföretag och följer alltid GVK:s branchregler.

N

Mattläggning

40+ år
erfarenhet

N

Golvläggning

40+ år
erfarenhet

N

Spackling

40+ år
erfarenhet

KONTAKTA OSS

6 + 4 =